Skip to main content

Van meet af aan was duidelijk dat we de match zouden controleren.

Het was Kristof C. die al na 5 minuten de score opende. Even later verdubbelde Kenny de voorsprong. Ook Michiel drukte zijn stempel. Hij vertrok met de bal aan de voet vanaf de middellijn, verschalkte zijn tegenstanders, en -via een tussenstation- slaagde hij er ook in om prachtig af te werken. 3-0.

Daarna volgden er wat onnodige woordenwisselingen en brachten we onze ervaren joker in. De ingevallen John zorgde -als een Romeinse veldheer- voor wat rust in de ploeg en zette onmiddellijk de puntjes op de i door de 4-0 te prikken.

Wim deed met de 5-0 ook zijn duit in het zakje en Kristof C. nette zijn tweede van de dag, 6-0. Voor ons laatste doelpunt tekende Stijn present.

Jammer voor onze keeper dat Winkel in de slotfase een eerredder scoorde.

Knappe winst, maar toch een wrang gevoel. We moeten vaststellen dat het gemoedelijke en vriendelijke ‘Winkle’ van weleer niet meer bestaat.

Dank je wel Johnny om de kleine opstootjes in bedwang te houden.