Leuk! Deze thuismatch tegen Winkel werd volledig gefilmd. Iedereen was hiervan op de hoogte…behalve Gio.

Wat Gio ook niet wist is dat hij zelf niet in de goal moest staan, maar dat Bart toch aanwezig was. We kunnen het Gio natuurlijk ook niet kwalijk nemen, dat hij de ‘smoes’ dat Bart ‘op weekend’ was makkelijk geloofde.

Met een ‘mix-up’ van jeugd en échte Studax-spelers bij de Winkelse elf, kregen de bezoekers het al vanaf de eerste minuut knap lastig. Na 10 minuten scoorde Kristof C. bijna de openingsgoal, maar zijn poging ging op de paal. Een attente Kenneth verzilverde de rebound en bracht de A-ploeg op 1-0.

In de dertiende minuut deed Maarten hem na, 2-0. Een sterkspelende Maarten zorgde even later ook voor de 3-0.

Op het einde van de eerste helft besloot Kristof C hoog over en ook een harde knal van Axel -in één tijd- miste richting. Een bal van John tegen de paal was het laatste wapenfeit van de eerste helft.

Rust 3-0

Net na de rust kon onze keeper de bal mooi meegeven met Younes. Younes speelde perfect door tot bij Maarten. Perfect afgewerkt en 4-0. Hattrick voor Maarten.

Raar maar waar, onze topscorer Younes kon vandaag zelf niet prikken.

Nog veel kansen voor Poperinge, maar uiteindelijk slaagde Winkel er in om nog een eerredder te scoren.

Sterke match van onze A-ploeg en integraal te bekijken via Studax A – Winkel Sport