Skip to main content

De eerste helft was onze A-ploeg duidelijk beter dan de jaarlijkse kandidaat-kampioen. We kregen een aangename eerste helft, met goed voetbal van beide teams. De thuisploeg had het meeste balbezit, maar dat vertaalde zich niet meteen in doelkansen.

In de 21ste minuut dan toch een kansje, maar Benny kon net niet bij de bal in de kleine rechthoek. Vijf minuten voor het rustsignaal lukte het dan toch. Kenneth opende -verdiend- de score na een knappe assist van Stijn. Met de buitenkant voet nam Kenneth de doelman overhoeks te grazen. Even later stuurde Kristof C. de bal nipt naast de paal en zo bleef een tweede doelpunt uit. 

De tweede helft drukten de bezoekers iets meer, maar echt veel gevaar creƫerden ze niet. De weinige mogelijkheden die er kwamen werden gepareerd door Bart. Met nog een kwartier op de klok viel dan de erg discutabele gelijkmaker, want was de bal nu wel of niet over de lijn? Stijn voorkwam heel wat gekissebis na de match, want via een strak afstandsschot scoorde hij de winnende treffer. Sterke match van onze ploeg in een zeer genietbare partij.