Op donderdagavond werd de eerder uitgestelde wedstrijd uit de heenronde tussen KFC Poperinge en Boezinge gespeeld. De tegenstander begon energiek aan de eerste helft en zorgde meteen voor wat dreiging. Een knappe pass zette een van hun aanvallers alleen voor het doel, maar hij miste net de mogelijkheid om te schieten. Afgezien van enkele halve kansen, gebeurde er niet veel opmerkelijks in de eerste helft. We gingen de rust in met een stand van 0-0.

De tweede helft begon moeizaam voor KFC. Zonder grote kansen weg te geven, slaagde Boezinge er toch in om op voorsprong te komen met een afstandsschot dat over Casil in het doel vloog, waardoor het 0-1 werd. KFC reageerde snel en Lennert ging lopen aan de linkerkant. Na een mooie rush over het veld leverde zijn voorzet een kans op voor Chiel. Hij controleerde knap met de borst, maar zijn schot eindigde op de lat, voor de zoveelste keer dit seizoen. Aan de overkant wist Boezinge opnieuw te scoren, waardoor ze een voorsprong van 0-2 namen.

KFC moest reageren en begon met hernieuwde energie meer druk uit te oefenen. Op een voorzet van Chiel schoot Sile de bal in één keer hard in het doel, waardoor de stand werd verkleind tot 1-2 met nog enkele minuten te spelen. KFC bleef de druk opvoeren. Helemaal aan het einde van de wedstrijd werd er licht contact gemaakt in het strafschopgebied, wat resulteerde in een penalty voor KFC. Lennert bleef kalm en bracht de eindstand op 2-2.

Met heel wat veerkracht toonde KFC dat de match nooit gedaan is. Een verdiend gelijkspel.