Het veld was bij aanvang van de wedstrijd tegen Brielen al verzadigd. Zoals verwacht verbeterde de situatie niet naarmate de match vorderde. Dit had al snel invloed op het spel. Dit bleek voor het eerst toen de bal na een schot van Chiel aan de doellijn bleef kleven. Het eerste doelpunt liet zo nog even op zich wachten. Niet lang daarna een penseelstreek van Sile. De elegante pass over de verdediging bereikte Chiel. Hij controleerde met zijn borst en rondde prachtig af: 1-0.

Het antwoord van Brielen volgde snel. Onze verdediging verzuimde het duel aan te gaan, waardoor de aanvaller door kon zetten en de bal over Casil schoot. Stand weer gelijk.

Aan het einde van de eerste helft kwam Studax nog goed weg, toen een kopbal uit een voorzet op de lat belandde.

Ruststand 1-1

In het begin van de tweede helft kreeg Tjörven een uitstekende kans om Studax op voorsprong te zetten. Helaas bleef de bal voor zijn voeten hangen en slaagde hij er niet in om te scoren. Ook niet bij een tweede poging waarbij zijn kopbal uit een corner de paal raakte.

Uiteindelijk was het Brielen dat op voorsprong kwam. Een slordige uitverdediging resulteerde in een kans voor hen. Casil wist eerst nog wel een schot te keren, maar de rebound leidde alsnog tot de 1-2.

Op het einde van de wedstrijd kreeg Chiel nog een kans na een fout van Brielen, maar zijn schot veranderde niets aan de eindstand.

Brielen won met 1-2.