Op een verrassend zonnige dag voor de tijd van het jaar nam Studax het op tegen Voormezele. Vanaf het eerste fluitsignaal toonden de Studaxers zich als de sterkere ploeg en al snel werden hun inspanningen beloond.

Het openingsdoelpunt kwam voort uit een snelle aanval, geïnitieerd door een prachtige diepe bal van Aaron op Silvester. Silvester haalde de achterlijn en bracht de bal scherp voor het doel, waar Robbe op de juiste plek stond om simpelweg binnen te tikken. Met dit doelpunt nam Studax een vroege voorsprong in de wedstrijd, wat het team zeker vertrouwen gaf.

Hoewel Studax gedurende de eerste helft de controle over het spel behield, slaagden ze er niet in om hun voorsprong verder uit te breiden. Een fout op Silvester in de grote rechthoek werd niet bestraft. Behalve een schot van Freek, dat de lat streelde, waren er geen grote kansen voor de Studaxers in de eerste helft.

Aan de andere kant van het veld liet Dylan zich niet verrassen en hield hij zijn doel schoon met enkele belangrijke reddingen. Hierdoor bleef de score op 1-0 in het voordeel van Studax bij de rust.

In de tweede helft toonde Studax opnieuw zijn superioriteit ten opzichte van Voormezele. Silvester kreeg de kans om zijn goede spel te belonen door een penalty te verzilveren, die hij zelf had afgedwongen. Met zijn koele afwerking, door het midden, zette hij de score op 2-0, wat uiteindelijk de eindstand van de wedstrijd zou worden.