Tegen de bezoekers uit Hollebeke behaalde onze B-ploeg een vlotte en oververdiende overwinning. Vooral vóór de pauze benaderden we terug het wervelende voetbal van de tweede competitiehelft van vorig seizoen. Toegegeven, de bezoekers legden Studax wel weinig in de weg. Maarten scoorde vóór de rust via een penalty, nadat Silvester bij een persoonlijke actie, net binnen de zestien, gehaakt werd.

Na de koffie en met de wind in de rug diepte Studax de score nog verder uit. Twee kopbaldoelpunten van Dylan en een owngoal zorgden uiteindelijk voor de 4-0 eindstand. Samengevat: de match was eigenlijk 90 minuten lang éénrichtingsvoetbal, waarbij doelman Robin amper of niet op de  korrel genomen werd. Eigenlijk hoefde zijn truitje zelfs helemaal niet gewassen te worden, iets wat hij zelf na de match ook aangaf.