In de eerste minuut zette Langemark al een aanval op en deze werd afgerond met een staalhard schot buiten het bereik van Robin. Nog voor sommigen wisten dat de match begonnen was, stond de 0-1 al op het bord.
Studax schoot wakker en toen Maarten in de strafschopzone onderuit gehaald werd, wees scheidsrechter Henk Houwen terecht naar de stip. Maarten gaf de penalty echter binnen het bereik van de doelman en Silvester miste in de rebound. Het was wachten tot de 40ste minuut toen Silvester randje buitenspel kon doorgaan. Na een schermutseling belandde de bal via een bezoekende verdediger in doel. 1-1. Vijf minuten later werkte Tjörven een vrijschop van Chiel in doel. Zo gingen we de rust in met een 2-1 voorsprong. Halfweg de tweede helft kregen we een nieuwe strafschop, maar ook Chiel kon deze unieke kans niet benutten. Een kwartier voor tijd achtte Silvester de tijd rijp om de match in een beslissende plooi te leggen. Met drie doelpunten in zeven minuten zorgde hij voor een ruime 5-1 overwinning.