Er werd een moeilijke wedstrijd voorspeld tegen titelkandidaat Lo-Reninge. Het feit dat KFC ook heel wat spelers moest missen voor deze topmatch, zou de opdracht niet eenvoudiger maken. Het begin van de wedstrijd levert weinig kansen op, beide ploegen geven niet veel weg. Sile maakt zich halfweg de eerste helft mooi vrij en kan knap voorzetten, Freek kon net niet aan de bal om die binnen te koppen. Op het einde van de eerste helft waren de grootste kansen wel voor Lo-Reninge, maar ze vergeten deze af te maken. Dankzij een knappe redding van Casil blijft de 0-0 op het bord.

In het begin van de tweede helft komt KFC snel op achterstand. Lo-Reninge mag twee corners na elkaar trappen en de vrije man in de zestien kan gemakkelijk binnenkoppen. 0-1. De twee ploegen blijven aan elkaar gewaagd en krijgen beiden nog kansen. Benny mag randje buitenspel toch door en brengt de bal voor doel, Freek vergeet af te werken. Aan de overzijde gaat wordt de bal ook diep gespeeld en Lo-Reninge doet wat het moet doen en legt de 0-2 eindstand vast.