In de inhaalmatch tegen Hollebeke behaalde onze B-ploeg een overtuigende zege. Nochtans liet de povere eerste helft dit niet vermoeden. Maar een knappe goal van Chiel en een goede prestatie van gelegenheidsdoelman Dylan, zorgden toch voor een 1-0 voorsprong aan de rust. Deze tussenstand was licht overdreven en eigenlijk onverdiend. Misschien was de ‘harde’ staat van de grasmat wel één van de oorzaken voor deze ondermaatse prestatie.

Na de rust werd het spelpeil -op een ontdooid veld- drastisch opgekrikt. De thuisploeg drukte de bezoekers in de tweede helft fel terug. De score werd dan ook nog ruim uitgediept na bijkomende goals van Arne, Tjörven en Benny. Sil tekende tenslotte voor de uiteindelijke forfaitscore.

Einduitslag: 5-0