Onverwacht speelde Studax B een cruciale rol in de titelstrijd tussen Elverdinge en Westouter.

In een evenwichtige eerste helft, waren er langs beide kanten weinig kansen. Het was de B-ploeg die iets voor de rust nog de beste kans kreeg.

Ruststand: 0-0

In het eerst kwartier van de tweede helft was Elverdinge de betere ploeg. Ze konden dan ook na een tiental minuten de 0-1 scoren. Daarna herstelden de B-tjes het evenwicht.

Een kwartier voor tijd werd het 1-1 via een holderdebolder doelpunt. Hierdoor was Elverdinge weer de titel kwijt. In een spannend slot, waarin Elverdinge alles op alles zette, konden ze in de 93ste toch de overwinning binnenhalen met een laag schot, dat via de binnenkant van de paal in doel belandde.

Eindstand: 1-2 na een verdienstelijke partij van de B-tjes.