Skip to main content

De tweede thuiswedstrijd op vier dagen tijd werd een aangenaam kijkstuk. De match verliep zeer evenwichtig met wisselende kansen. Kort na de aftrap kwamen de bezoekers op voorsprong, maar Glen maakte de achterstand snel weer ongedaan.

De B’s kwamen even later zelfs op voorsprong na een Elverdingse owngoal. Toch konden de B’tjes hun bonus niet behouden tot aan het rustsignaal, want ook Elverdinge kon nog scoren.

Na de koffie zorgde Glen -weer hij- met een wereldgoal voor de 3-2 voorsprong. Op pas van Silvester haalde Glen in één tijd snoeihard uit. Met een magistrale volley fusilleerde hij de bezoekende goalie. Elverdinge slaagde er opnieuw in om terug in de wedstrijd te komen. Dit keer na een onterecht toegekende vrijschop, die bovendien niet correct genomen werd. De lange bal viel achter onze gedesoriënteerde defensie en leidde de gelijkmaker in.

Uiteindelijk trok de B-ploeg toch nog aan het langste eind, na een vlugge counter in de staart van de wedstrijd. De snelle Chiel omspeelde de keeper en trapte de verdiende winning-goal tegen de touwen.

Eindstand 4-3. Puike prestatie ook van doelman Steppe (Dylan, niet Kenny nvdr.), die de gekwetste Robin op sublieme wijze verving.