Skip to main content

Leider Elverdinge maakte meteen duidelijk dat ze vol voor de drie punten gingen. Verder dan enkele kansjes voor Benny en Silvester kwamen onze jongens niet. De thuisverdediging hield de bezoekers wel op afstand en Robin etaleerde duidelijk zijn ‘over-mijn-lijk-mentaliteit’. Al vrij snel zaten we -wegens blessurelast- door onze wissels heen. Hierdoor moest iedereen tot op het tandvlees. En of ze dat deden!

In de 2de helft ging de competitieleider nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt, maar Robin schudde de ene supersave na de andere uit zijn keepersmouwen. Enkele minuten voor tijd werd Benny op de counter diepgestuurd. De Elverdingse doelman kon niet anders dan hem -buiten de rechthoek- onderuit te halen. Met een gele kaart en een vrije trap kwamen de rood-witten goed weg. Temeer omdat de vrije trap geen doelgevaar opleverde.

In de blessuretijd gebeurde dan het onwaarschijnlijke. Kurt verstuurde een knappe bal op Jeffrey. Benny pegelde de prima voorzet die erop volgde staalhard in de winkelhaak. Een schitterende overwinning van de B-ploeg, dankzij de enorme inzet van de hele ploeg en de sublieme prestatie van doelman Robin!