Skip to main content

Tegen de leider van de reeks werd met een sterk vertimmerd elftal een onverdiende nederlaag geleden. Na de match was het voor iedereen duidelijk dat eigenlijk de Studaxers verdienden te winnen, maar soms kan het eindresultaat onrechtvaardig zijn. Vóór de pauze waren er al een drietal glasheldere mogelijkheden voor de thuisploeg. Silvester stuitte twee keer op de bezoekende doelman en Tjörven kopte een vrijschop van diezelfde Silvester op de dwarslat. De leiders konden hier niks tegenover stellen en lieten werkelijk niets zien. Ruststand: 0-0

Na de pauze hetzelfde spelbeeld met Studax veruit de betere ploeg. Toch kwam Reningelst volledig tegen het spelbeeld in, via een strafschop na een al dan niet aangeschoten handsbal van Dylan, op voorsprong. Niet veel later kwamen de B’s oververdiend op gelijke hoogte na een kopbal van diezelfde Dylan.
Op het einde van de partij werd de verkeerde ploeg dan toch nog onterecht beloond. Een schampschot, waarbij de bal volledig verkeerd geraakt werd, verdween achter Robin via de dwarslat in doel.
Helemaal op het einde poeierde Silvester de bal nog binnenkant staak, maar verder kwam Studax niet meer. Eindstand 1-2.