Slechte start van de B -ploeg, die bij de eerste aanval van Proven op achterstand kwam. Na ongeveer twintig minuten kwam de B-ploeg via Loy langszij. Met de tip van de teen kon hij op vrijschop de bal laten afwijken in doel. Nog voor de rust was Studax tot twee keer toe dicht bij een doelpunt, maar de bal werd telkens van de lijn gekeerd. Ruststand: 1-1

Na de pauze kwam de thuisploeg bij één van de eerste mooie aanvallen dan toch op voorsprong via Chiel. Proven slaagde er even later in om terug op gelijke hoogte te komen. Onze B-ploeg was niet onder de indruk en gaf niet op. Maarten Vandewalle rondde een knappe aanval van op rechts af en bracht zijn ploeg weer op voorsprong. Diezelfde Maarten maakte er vervolgens op zijn ééntje 4-2 van. Nu was het hek van de dam en diepten de B’tjes hun voorsprong verder uit. Eerst via een prachtig schot van de onvermijdelijke Sylvester en even later met een knap kopbaldoelpunt van Tjörven. Eindstand 6-2.