Vooreerst willen we onze gelegenheidsscheidsrechters van dienst bedanken.  Zo was Wouter Bertier -in de eerste helft-, en Filip Depover -in de tweede helft- onze reddende engel.

Qua spelniveau was er weinig verschil tussen beide ploegen. Er waren amper kansen en er was vooral middenveldvoetbal te zien. De brilscore bij het rustsignaal was dan ook een juiste weergave de eerste speelhelft.

Na de pauze groeide Studax geleidelijk aan uit tot de betere ploeg. Toch bleven doelrijpe kansen uit. Maar dan ging het licht uit bij een Langemarkse verdediger. Hij maakte een onnodige -maar overduidelijke- fout in het strafschopgebied.  Sil zette zich achter de bal en stuurde de bezoekende doelman de verkeerde kant.  1-0 voor Studax.Verdiend.

De score wijzigde niet meer en zo werd na twee nederlagen opnieuw aangeknoopt met de overwinning. En dit tegen een rechtstreekse concurrent in de rangschikking.