Skip to main content

De bezoekers uit Vleteren waren het eerste kwartier van de wedstrijd de betere ploeg. Maar geleidelijk aan kreeg Studax meer en meer veldoverwicht. We sprokkelden enkele kansen, maar de Vleterse doelman belette ons het scoren. Logisch gevolg: aan de rust was het 0-0.

De tweede helft kon niet slechter beginnen. Na een paar minuten verkeek de verdediging zich op een vrije trap en de bezoekers openden de score. We bleven niet bij de pakken zitten en namen het heft in handen. We kregen opnieuw verschillende kansen. Jammer genoeg draaiden we die kansen zelf de nek om en ook de keeper van Vleteren deed het goed.

Soms moet het wat meezitten ook. Via een owngoal kwamen we dan toch op gelijke hoogte. Vol vertrouwen gingen we de eindfase van de wedstrijd in. Het orgelpunt kwam er vijf minuten voor affluiten. Na een inworp kopte Maarten de bal goed door en Chiel scoorde de winnende treffer. Vleteren kon hier niets meer tegenover zetten en zo hielden we de drie punten thuis.