Zondag ll. werd de inhaalwedstrijd tussen Vleteren en Studax afgewerkt. Ondanks het slechte weer van de afgelopen week, was het terrein verrassend goed bespeelbaar. Vanaf de eerste minuut nam Studax de bovenhand en dit zou voor de rest van de wedstrijd niet meer veranderen. Dat er minder druk werd gelegd op de studax verdediging verklaart meteen ook waarom de eerste 2 pogingen op naam van onze centrale verdediger Jan kwamen te staan. Ondanks een mooie combinatie ging de bal niet binnen.

Het eerste doelpunt van de match kwam er na een verre inworp van Dylan, Benny raakt de bal nog net, het staat 1-0. Voor de 4e match op een rij, krijgt Chiel het aan de stok met het doelkader. Opnieuw belandt zijn plaatsbal op de kruising. Na een corner blijft de bal hangen in de zestien en krijgt Jan voor de derde keer de kans om te scoren, deze keer gaat de bal wel binnen. 2-0 aan de rust, geen overdreven score als we het wedstrijdbeeld bekijken.

Na de rust kan studax niet meteen bevestigen, maar wanneer het eerste doelpunt valt, breekt Vleteren en worden de poorten achteraan opengezet. Op een voorzet van Jeffrey blijft de bal even hangen waardoor Freek kan scoren. Sile kan de bal heel gemakkelijk afpakken van één van de verdedigers waarna hij op doel afstormt en de bal heel mooi in doel plaatst. Niet veel later legt Chiel de bal af voor Tjorven die besluit om van heel ver te schieten, 5-0. Vooraan begint iedereen elkaar makkelijk te vinden bij Studax, deze keer is het Sile die de bal van aan de achterlijn teruglegt tot bij Chiel.  Hij neemt nog wat risico en zoekt opnieuw het doelkader op, maar deze keer gaat de bal wel binnen. Op het einde van de wedstrijd maakt Benny nog zijn tweede van de voormiddag, deze keer op aangeven van Robbe. 7-0.

In een wedstrijd met 7 doelpunten is er in het verslag jammer genoeg geen plaats meer voor het afstandsschot van Jeffrey dat op het einde van de match nog net naast het doel belandde