Skip to main content

Op zondag 21 april wil je er absoluut bij zijn. Dan organiseert Studax -voor het eerst- een gastronomische brunch in Hotel Palace. Lekker eten, aangename sfeer, fijne mensen en … koers op groot scherm! Klinkt als een ideale zondag, toch?! Lees hieronder wat je kan verwachten.

‘Fin-de-saison’ met dat tikkeltje meer

Alhoewel we na de brunch nog één competitiewedstrijd moeten spelen, blikken we toch ‘ludiek’ terug op het voetbalseizoen 2023-2024. De hoofdrolspelers komen op het podium, want er zijn voor verschillende categorieën (sportieve en extra-sportieve) prijzen te winnen. We zetten ook een aantal mensen in de bloemetjes voor hun inzet voor de club. Partners van spelers (vaak alleen thuis) komen misschien ook één ander te weten over manlief.

Nostalgie

Als oud-speler en/of erelid biedt de brunch een mooie kans om elkaar nog eens terug te zien. In een prachtig kader kun je herinneringen en anekdotes van onder het stof halen. En misschien wat stoefen over de kinderen (of kleinkinderen). Verbroederen met de huidige spelers kan natuurlijk ook. Dan zie je dat er véél en tegelijk helemaal niks veranderd is bij Studax.

Iedereen welkom

Ken je ons al? Leer ons nog beter kennen! Of ken je ons alleen ‘van horen zeggen’? Kom dan ook zeker kennismaken. Ontdek zelf of het klopt dat de sfeer bij Studax uniek is! Breng ook je familie, vrienden en kennissen mee om samen te genieten van deze mooie zondag.

Netwerken werkt

De brunch is ook een mooi netwerkmoment.  In het verleden was Studax verweven met zo goed als elke andere Poperingse vereniging. Nog steeds is ‘lokale verankering’ iets waar we ons best voor doen. Wie weet wat we in de toekomst nog voor elkaar kunnen betekenen. Elke vereniging staat immers voor dezelfde uitdagingen.

La Doyenne

Over alles wat je hierboven kon lezen kletsen we een grote pollepel koers! Mis niets van Luik-Bastenaken-Luik. Pomp jullie banden goed op, wij zorgen voor de bevoorrading!

Road to 2026

Wist je dat Studax in 2026 zestig jaar bestaat? Het is nog even, maar het bestuur ziet deze brunch als een eerste event in de aanloop naar ons jubileumjaar. Via initiatieven als deze proberen we oud-spelers, ereleden en sympathisanten, die doorheen de jaren de binding met onze club wat verloren hebben, de weg naar Studax te laten terugvinden. Samen aftellen naar onze 60ste verjaardag!