Skip to main content

‘Een gezinsvriendelijke wandelzoektocht door het ‘nieuwe’ Poperinge.’

Met deze fundraisingactiviteit wil de Rotary serviceclub -in samenwerking met de stad Poperinge– zoveel mogelijk geld inzamelen voor de aankoop van een duo E-bike voor de bewoners van De Lovie.

Ex-Studaxspeler Geert Pyck, die nog steeds onze jaarlijkse quiz verzorgt, is één van de drijvende krachten achter dit initiatief. Reden te meer dus om nog tot 29 april je voetbalschoenen even in te ruilen voor je wandelschoenen.

De wandeling kun je perfect samen met je gezin uitvoeren, want ze is slechts 6,2 kilometer lang én buggyvriendelijk. De tocht leidt je doorheen nieuwe verkavelingen en Poperingse straten die je minder bekend in de oren klinken. Onderweg zoek je naar twintig foto’s en bij elke foto moet je een vraag beantwoorden.

Iedereen die deelneemt krijgt een gratis consumptie voor de Rotary Pop-Up bar. Die vind je terug op de rommelmarkt op 1 mei in het centrum van Poperinge.

Studaxers die graag meedoen krijgen van de club een gratis deelnameformulier. Vraag ernaar op donderdagavond of op zondagmorgen, bij één van de bestuursleden.