Onverhoopt succes voor onze Studax-ploeg. Het eerste kwartier moesten we onze meerdere in de thuisploeg erkennen. Dat resulteerde -na een missertje- in de 17de minuut tot een 1-0 achterstand. De druk bleef aanhouden maar scoren lukte Winkel niet meer. Geleidelijk aan en na enkele tactische ingrepen kwam Poperinge meer in de match. In de laatste tien minuten van de eerste helft zorgde Studax zelfs voor gevaar via pappie Kurt. Even later deed ook Maarten een verdienstelijke poging. Ruststand 1-0.

De tweede speelhelft begon stukken beter voor KFC, en na een mooie doorsteekpass van Kim stelde John na een knappe kapbeweging en dito schot gelijk. Winkel, de nummer twee in het klassement, moest nu het spel ondergaan. In de 54ste minuut keerde de doelman een poging van een erg zichtbare Kurt en twee minuten later redde hij een omhaal van John.

Winkel Sport kwam nu weer beter in de match, doch zonder echt gevaarlijk te zijn. Pas in de 75ste minuut moest keeper Bart voor het eerst gevat tussenkomen door tijdig zijn doel te verlaten en te ontzetten. Meteen daarna werd een afstandsschot van Angelo nipt overgetikt. Studax zat met slechts één wissel en met een geblesseerde Ringo na de rust al vlug door zijn vervangingsmogelijkheden. Iedereen vocht voor wat hij waard was en onze verdediging stond pal. Tien minuten voor het eindsignaal legde John nog knap terug op Dries, maar zijn schot werd gepareerd. Diezelfde Dries kon zich direct na deze fase nog eens alleen doorzetten, maar hij was te uitgeput om af te werken.

Een verdiend gelijkspel voor de rood-gelen, zeker op basis van de collectief sterke 2de helft. Volgende zondag gaan we voor de drie punten, thuis tegen Bissegem!