Tegen Houthulst werd -op een prima kunstgrasmat- een vlotte overwinning behaald. De jonge ‘boskanters’ begonnen als bezetenen aan de match. Dylan (doelman ad interim) moest meteen uitpakken met een wereldsave. En met een snelle voetreflex behoedde hij ons even later opnieuw voor een vroege achterstand.

Na twintig minuten ging de storm liggen en nam Studax meer en meer het heft in handen.
Jeffrey zette zich door op links. De thuisdoelman beoordeelde diens voorzet slecht en Sille bracht ons op voorsprong. Niet veel later verdubbelde Arne de score. Hij poeierde de bal van buiten de 16 meter staalhard in de benedenhoek.

Met deze dubbele bonus en een gerust gevoel ging Studax de pauze in.

In de 2de helft legde Studax opnieuw een rustig meesterschap aan de dag. We creëerden tal van doelrijpe kansen, maar slechts één ervan werd nog benut. Benny scoorde de 0-3 op aangeven van Sille.