Skip to main content

Op vrijdag 28 februari haalt onze vereniging Z-Curse naar Poperinge. Deze vurige coverband rijgt de ene hit na de andere naadloos aan elkaar. Uniek is dat deze topmuzikanten hun publiek betrekken bij hun nummerkeuze. Jij bepaalt die avond dus mee de setlist. Van AC/DC tot André Hazes, alles kan! DJ Napoleon XIV, terug van nooit weggeweest, steekt vanaf 20 uur het vuur aan de lont en staat ook garant voor de stevige afterparty. Zorg dat je dit feestje niet mist!

Wat wil jij horen?

Met Z-Curse mikken we dit jaar op jong en oud, en alles daartussen. De drie rasechte rockers van Z-Curse brengen sfeermuziek van vroeger en nu. Ze mixen vlotjes alle genres door elkaar. Stevige rock, de golden sixties en seventies, maar ook voor een streepje schlagermuziek halen ze hun neus niet op. Hun repertoire is zo breed dat de groep het publiek bij hun optreden betrekt. De zaal wordt zo deel van de band.

Op en top profs

Z-Curse bestaat uit drie topmuzikanten: Philip De Vreeze op gitaar en zang, Guy Wille op drum en Kris Demets op bas. Ze verdienden hun muzikale strepen bij band als Gesman, Los Tres Supermanes, De Poldercowboys, Crystal Moon en Sabatthizer. En met Jan De Sagher of DJ Napoleon XIV halen we de keizer onder de DJ’s in huis. Hij geeft de opwarming en zorgt voor een adrenalinekick tijdens de afterparty.

Stevige thuisreputatie

Studax bouwt graag een feestje in zaal Palace en heeft er ervaring mee. In het verleden passeerden er al veel succesvolle thema-avonden de revue. Wie vorig jaar aanwezig was op de ‘Faute Avont’ en twee jaar geleden op onze ‘Soirée Popualire’ zal beamen dat een Studax-avondje garant staat voor topamusement. Mis het niet!

Kom jij op vrijdag 28 februari ook je batterijen opladen in zaal Palace? We starten om 20 uur!

Voorverkoop: 10 euro bij:

  • Zaal Palace – Ieperstraat 34 – Poperinge
  • L’Heritage – Grote Markt 19 – Poperinge
  • alle Studax-bestuursleden

Aan de deur: 12 euro

Meer info via marc.dewilde@telenet.be