Aan weerszijden veel afwezigen, waardoor beide ploegen aftastend aan de partij begonnen. Na tien minuten stak Poperinge de neus aan het venster. Kristof stuurde Benny diep, maar zijn poging werd in laatste instantie in hoekschop geduwd. Vijf minuten later glipte Benny opnieuw weg, maar marK kon de voorzet niet voldoende raken met het hoofd. Daaropvolgend tikte de grote thuisdoelman een afstandspoging van marK nipt over. Op het halfuur zagen we voor het eerst een kans voor de thuisploeg. Verdienstelijke poging, maar de bal verdween naast de goal van Gio. Tien minuten voor de rust zette Poperinge een mooie combinatie op over verschillende stations. John vergat deze unieke kans jammer genoeg af te werken.  Amper één minuut later zette Kim knap voor, maar ‘pappie’ Kurt miste de controle. Vijf minuten voor de rust stuurde Johny de snelle Benny in het straatje. Hij duwde de bal verdiend tegen de netten. Verdiende -maar te magere- 0-1 ruststand.

Na de koffie zagen we een totaal ander spelbeeld. KFC liep achter de feiten aan. Gelukkig verdween de 1ste thuisprik net naast doel. Aan de overzijde zag marK zijn poging op de doelman belanden. Nog een minuut later kreeg de thuisploeg een penalty. Zwevegem trapte de bal echter naast. Even later was het dan toch raak en stelde de thuisploeg gelijk. Zwevegem drukte door en KFC kwam goed weg toen Zwevegem de bal op de paal trapte. Door vermoeidheid kwam er nu steeds meer ruimte voor Bekaert-boys, en in de 62ste minuut kwamen ze knap op voorsprong, via een schot in de winkelhaak. Het signaal om de meegereisde Angelo en Steve in te brengen. Zij kwamen vandaag voor het eerst dit seizoen in actie. Deze kwaliteitsinjectie zorgde ervoor dat we opnieuw in de match kwamen. Benny brak weer uit en ook zijn poging belandde op de staak, maar een goed gevolgde Kristof tikte de gelijkmaker over de doellijn. 2-2. De slotfase werd nog een nagelbijter. Gio moest nog twee ultieme reddingen uit zijn mouw toveren, maar het punt was binnen. Prima leiding ook van de lokale scheidsrechter. Zondag wacht KVK Kortrijk. En tegen hen hebben we nog een rekening openstaan…