Skip to main content

KFC begon sterk aan de match. Klaas maakte knappe actie op links en zijn voorzet werd door broer Maarten via de doelman en een verdediger op de doellijn gekeerd. Kort erop kende KFC een warrige fase, die werd besloten door de  thuisploeg met een kopbal nipt over. Op het kwartier was er weerom op links een knappe KFC-actie, overstapje en Angelo besloot de open kans pal op de doelman. Even later kon Angelo een prachtige dieptepas van Marc niet echt goed controleren. Jammer dat we net als vorig seizoen niet op voorsprong konden komen. KFC deed dus prima mee tegen de sterk gewijzigde thuisploeg, maar aan 34’ zagen we een knappe actie van de thuisspits en 1-0. Kort erop moest Bart een dubbele redding brengen. Op slag van rust was de thuisspits even uit het oog verloren en te gemakkelijk werd het 2-0.

De 2de helft begon met middenveldvoetbal maar toch werd het dreigen van de thuisploeg toch in 3-0 omgezet. (55’) 5’ later vond KFC zijn draai wat terug en kon Angelo milderen tot 3-1.  Zwevegem counterde gevat. Eerst tipte Bart nog een kans weg, maar 80’ was het toch 4-1 na dekkingsfout. KFC reageerde en de thuisdoelman moest 2 keer (Marc en Klaas) al zijn kunde tonen op onze pogingen. Op slag van rust zorgde een mistasten voor de overdreven 5-1 score. Efficiëntie in het eerste halfuur kon voor een heel ander resultaat gezorgd hebben (aldus de thuisploeg).